foto_bar_mobiel

Reuzenbieren mobiel

Reuzenbieren B.V. is vele keren per jaar aanwezig met een mobiele bar op markten, biermatinees, bierevenementen e.d. Hun speciale bieren vinden gretig aftrek bij de bezoekers. Naast de vier Reuzenbieren en afhankelijk van het seizoen een van de drie seizoensbieren hebben de brouwers meestal gezorgd voor een zeer speciaal bier alleen verkrijgbaar op dat ene speciale festival. Omdat Reuzenbieren B.V. alleen karakterbieren ontwikkelt met een grote smaak en vaak ook groot is in hop, worden kenners en niet kenners altijd zeer aangenaam verrast. Op meerdere festivals blijken de speciaal bieren van de Reuzenbrouwers tot de beste van het evenement te behoren. Om te weten waar de mobiele bar dit jaar weer komt, zie de agenda.

Uiteraard is het ook mogelijk de mobiele bar in te huren met staf en bieren. Voor een zeer speciale prijs kunt u dan op uw feest, partij, bedrijfsevenement of wat dies meer zij, hele speciale bieren laten proeven die velen zullen verrassen en vergezeld gaan van deskundige uitleg van de brouwers zelf.

De mobiele bar is ook te huren voor uw feestje of partijtje inclusief glazen en andere benodigdheden. Wij zorgen dan ook voor pils op de tap tegen een zeer concurrerende prijs. Ook alle andere gewenste dranken kunnen door ons geleverd worden, zelfs met catering indien gewenst.

Voor meer informatie of reservering bel naar:

Jos van Breda
Brouwer
telefoonnummer : 06 40891438
jos@reuzenbieren.nl

 

Downloads

Hier vindt u allerlei achtergrond gegevens van onze bieren, de brouwers en de brouwerij, die u hier ook kunt downloaden.

Downloads >

Contactgegevens

"Reuzenbieren BV"
Burgemeester Maeijerstraat 22
5066 VL Moergestel

Telefoon: 06 519 37 346
email : info@reuzenbieren.nl

Naar contact >