REUZENBIEREN KOMT OPNIEUW MET EEN REUZACHTIG GOED BIER

In 2014 kwam Reuzenbieren met een eenmalig brouwsel, de ReuZ Black IPA. Dit bier sloeg in als een bom. Inmiddels staat alweer het zoveelste brouwsel van dit bier klaar voor verzending. Het concept van ”eenmalige” bieren slaat aan bij de fanatieke speciaal bier drinker. Daarom ontwikkelde Reuzenbieren een serie single hop bieren. In samenwerking met Multibier uit Asten worden deze op de markt gebracht. De eerste van deze serie is nu uitgeleverd en staat straks onder de naam ReuZ Hot Summer op de schappen.

De naam zegt het al. Dit bier is een echt zomerbier en zal vooral bevallen in het zonnetje op een gezellig terras of thuis in de tuin, genietend van het leven. De mouten die gebruikt worden in een witbier vormen ook de basis van dit bier: pilsmout, tarwemout en havervlokken. Kleur en schuim komen dan ook overeen met dit biertype. Maar geur en smaak wijken af. Er is namelijk geen koriander en sinaasappel gebruikt. De smaakmaker in dit bier is een eigenzinnige fris fruitige hop afkomstig uit Australie met de naam……jawel, Summer. Deze prachtige hop en de Belle Saison gist van Danstar maken dit bier tot een uiterst droog, fruitig en fris bier. Duidelijk anders dan de bekende witbieren en weizeners, maar zeker zo aangenaam en vooral VERRASSEND LEKKER!!!

TE VERKRIJGEN BIJ DE BETERE SLIJTER VIA MULTIBIER  OF VOOR DE HORECA RECHTSTREEKS BIJ MULTIBIER IN ASTEN.

ReuZ_Hot_Summer1

FOTO: ReuZ Hot Summer

Etiket ReuZ Hot Summer versie1a

Etiket ReuZ Hot Summer

Downloads

Hier vindt u allerlei achtergrond gegevens van onze bieren, de brouwers en de brouwerij, die u hier ook kunt downloaden.

Downloads >

Contactgegevens

"Reuzenbieren BV"
Burgemeester Maeijerstraat 22
5066 VL Moergestel

Telefoon: 06 519 37 346
email : info@reuzenbieren.nl

Naar contact >